lukluk71 Napisano 30 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2023 Sprzedam KEF R3. Są wystawione na olx za 4200, ale dla forumowiczów za 4000zł W bardzo dobrym stanie Na sprzedaż rewelacyjne głośniki KEF R3 ORZECH. Kupione w salonie 31.03.2021. Bardzo dobry stan, zadbane, praktycznie bez śladów używania – pedantycznie dbam o sprzęt audio – kolumny wyglądają jak nowe. Kolumny mają 5-letnią gwarancje. Oprócz świetnego wykonania i wyglądu, kolumny pięknie grają. Głośniki są podłączone do bardzo dobrej elektroniki Lyngdorfa, która bezpiecznie potrafiła „napędzić głośniki.” Recenzje na temat dźwięku z tych kolumn można poczytać w internecie. Ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że R3 to genialne odwzorowanie instrumentów, bardzo soczysty bas i ogromna scena. Kolumny grają wyśmienicie, to podstawki trójdrożne, które potrafią mocno uderzyć, zagrać tak jak duże podłogowe kolumny. W komplecie: karton, maskownice., dokumenty. R3 są ciągle podpięte pod wzmacniacz, więc przed kupnem można sobie je sprawdzić Odbiór osobisty Wrocław. Mam kartony, ale nie mogę znaleźć styropianów, więc nie mam możliwości przygotowania wysyłki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 30 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2023 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 2 stycznia Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 3900 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonfilip Napisano 22 lutego Udostępnij Napisano 22 lutego Aktualne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukluk71 Napisano 22 lutego Autor Udostępnij Napisano 22 lutego Sprzedane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts