Marbo62 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Gdzie znajdę adres IP do AVR2800 Denon?Chce skorzystać z aplikacji denon na smartfona i wymagany jest adres IP? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia (edytowany) W konfiguracji swojego routera albo w menu/OSD Denona, sekcja network. Edytowano 3 stycznia przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Dokładnie. 192.168.0.1 wchodzisz na ruter i tam będa wszystkie urządzenia ktore masz podłączone. Warto wprowadzić mu stały adres IP Gdyż może on się zmieniać w zależności od podłączanych do rutera urządzeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 8 minut temu, Piotr Sonido napisał: 192.168.0.1 wchodzisz na ruter i tam będa wszystkie urządzenia ktore masz podłączone. A dlaczego nie 10.0.0.1 albo nie 192.168.1.1 albo jeszcze jakoś inaczej? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia Dnia 3.01.2024 o 21:43, PanKlor napisał: A dlaczego nie 10.0.0.1 albo nie 192.168.1.1 albo jeszcze jakoś inaczej? Mozna i tak. Chciałem podać konkret. Nie wymieniać wszystkich. Ale jak Tylko masz ochotę to feel free Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia 9 minut temu, Piotr Sonido napisał: Nie wymieniać wszystkich. Wszystkich 17 891 322 prywatnych adresów? 🤣 10 minut temu, Piotr Sonido napisał: Ale jak Tylko masz ochotę to feel free Nie dzięki. Podałem 2 działające metody nie wymagające zgadywania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia No i gitara JA podawałem adres do wejscia do Routera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: JA podawałem adres do wejscia do Routera. Każdy z tych prawie 18 milionów może być adresem routera w sieci domowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Dnia 6.01.2024 o 18:19, PanKlor napisał: Każdy z tych prawie 18 milionów może być adresem routera w sieci domowej. nie znam się. Ciesze się że uzupełniłeś moje braki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia 20 minut temu, Piotr Sonido napisał: nie znam się. Ciesze się że uzupełniłeś moje braki Ależ to działa w dwie strony 🙂 Tak jak zapowiadałem jeszcze tylko upfiring i Focal... 😉 BTW - słuchałeś już nowej Arii? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Dnia 13.01.2024 o 18:03, PanKlor napisał: Ależ to działa w dwie strony 🙂 Tak jak zapowiadałem jeszcze tylko upfiring i Focal... 😉 BTW - słuchałeś już nowej Arii? Nie. Jeszcze nie. Nie spieszno mi do niej. Ale zrobię to na pewno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts