macieka13 Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia Witam, w niektórych filmach puszczanych z PC, przez amplituner na projektor obraz jest za mgłą, brak kolorów. Miał ktoś taki problem? program MPC BE + madvr Amplituner Arcam AVR20 JVC DLA X7000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Jest jakiś współny mianownik filmów które nie chcą sie prawidłowo odtworzyć? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieka13 Napisano 5 stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 stycznia 7 godzin temu, Butler napisał: Jest jakiś współny mianownik filmów które nie chcą sie prawidłowo odtworzyć? Ogarnąłem temat, w madvr musiałem ustawienia pozmieniać bo nie wiem jak ale w niektórych filmach nie wczytywał ustawień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts