JakubAndryszczak Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia (edytowany) Dzień dobry! Zacząłem zabawę z kinem domowy, zakupiłem 2x Klipsch THX-502-L jako surround. Jedna sztuka już zamontowana, na dniach będzie druga. Do skompletowania pełnego zestawu pozostało jeszcze dużo czasu/pieniędzy, podejrzewam, że z rok minie. Fakt faktem, chciałbym móc już teraz wykorzystać te dwie sztuki jako bardzo "upośledzone" stereo (nieco za plecami), typowo do grania w tle. Wydaje mi się, że jedynym źródłem dźwięku byłby telefon + bluetooth. Jeśli mógłbym wybierać w barwach dźwięku to dobrze by było, aby bas był nisko schodzący i obły (?), raczej ciągnący się. Jako, że to tymczasowe to zastanawiałem się nad kwotą 500-700 zł. Jakiego sprzętu szukać (oczywiście używki)? Z góry dzięki za pomoc! Edytowano 8 stycznia przez JakubAndryszczak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts