RaQ Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Cześć, od jakiegoś czasu jestem posiadaczem Denona AVR-X2800H, z którym nie mogę sobie poradzić w docelowej konfiguracji. Podpięte do niego mam na wyjście: -TV (Samsung) -Projektor a na wejście: -Chromecast. Jeśli chodzi o TV, to działa to w "miare dobrze", tj. Denon nie zawsze się włącza z TV, ale zawsze wyłącza po wył. TV. Problem pojawia się, kiedy chcę obejrzeć coś z Chromecast na Projektorze, po włączeniu Chromecasta, włącza się TV, a z kolei wyłączenie TV wyłącza mi Denona (to zachowanie pożądane). Jest na to jakiś sposób? Bez sensu żeby i proj i TV był włączony na raz. pozdrawiam, Kamil Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia (edytowany) Ja bym sprobowal wyłączyć CEC W Chromecast. I sterować nim osobno pilotem A mam pytanie z innej beczki .. Czy da się do Chromecasta podłączyć dysk twardy lub pendrive ? Mam na mysli Chromecasta 4 Edytowano 11 stycznia przez Iron Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Pena , dysk podłączysz bezpośrednio do TV . Do Chromecast nie podłączysz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaQ Napisano 12 stycznia Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia Mam Chromecast Ultra 4K - tam praktycznie nie ma żadnych ustawień... Nawet nie wiem jak sprawdzić, czy ma CEC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Dnia 12.01.2024 o 01:21, RaQ napisał: Mam Chromecast Ultra 4K - tam praktycznie nie ma żadnych ustawień... Nawet nie wiem jak sprawdzić, czy ma CEC? Nie mam Chromeasta więc nie umiem pomóc. Ale może ktoś kto ma się odezwie. Na moje oko powinna być tam sekcja ustawień... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts