Przemek Bajsarowicz Napisano 15 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2024 Cześć. Proszę o pomoc doświadczonych Forumowiczów....i nie tylko. W jaki sposób podłączacie do masy swoje wzmacniacze....? Ja chciałbym podłączyć mojego Roksana-a K3 Czy są jakieś specjalne przewody ESD, lub coś innego dobrze przewodzącego... Pozdrawiam Przemek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2024 1 godzinę temu, Przemek Bajsarowicz napisał: Cześć. Proszę o pomoc doświadczonych Forumowiczów....i nie tylko. W jaki sposób podłączacie do masy swoje wzmacniacze....? Ja chciałbym podłączyć mojego Roksana-a K3 Czy są jakieś specjalne przewody ESD, lub coś innego dobrze przewodzącego... Pozdrawiam Przemek Witaj, Ale masz przecież na dole możliwość podłączenia masy, chociażby to które jest pod phono. Używasz go biernie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Bajsarowicz Napisano 15 stycznia 2024 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2024 Tak. Mam możliwość...ale do czego podłączacie masę...@. I czym....? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts