muhozol Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Witam, Nabyłem ampli denon avr-s660h, kolumny 4 podstawki (plus central) z zestawu Quadral quintas 6500 LE oraz suba taga sw-60 Udało mi się to jakoś podłączyć i gdy gra w stereo to nie mam dżwięku w subie, jak dam film w 5.1 z netflixa to sub gra. Jak to wszystko teraz ustawić we wzmacniaczu by niższe pasma były w subie podczas odtwarzania samej muzyki? Sub podłączony do wzmacniacza kabelkiem rca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Ustawienia bass na lfe i main z tego co pamiętam. Nie wiem jak wygląda menu w s660 ale zakładam że podobnie jak w wyższych modelach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muhozol Napisano 17 stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia (edytowany) Mam ustawione lfe + main, nie slychac by glosnik basowy pracowal w trybie stereo ustawionym na wzmac. Ale jak wejde w virtual to pracuje i moge ustawic nawet poziom sw. Edytowano 17 stycznia przez muhozol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Spróbuj zmienić na LFE. Nie pamiętam już jak mam u siebie ale w stereo subwoofer gra. Sprawdź jeszcze czy się wybudza i czy membrana drga. Może być tak, że po prostu tego nie słyszysz bo nie jest odpowiednio głośno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muhozol Napisano 17 stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia Nie nie bylo dzwieku w subie, ale jak w opcji surrandy ustawilem sub na on, dopiero wtedy odblokowala sie opcja sterowania poziomem glosnosci dla suba i dzwiek sie pojawil dla opcji stereo. Moze zle przetlumaczona funkcja na j. polski ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Nie wiem - nie używam polskiego menu. Ważne, że działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts