Artur Charicki Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia (edytowany) Kupie przetworniki jak w tytule oczywiście w rozsądnych pieniądzach. Proszę o kontakt poprzez prywatna wiadomość. Edytowano 17 stycznia przez Artur Charicki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia Dnia 17.01.2024 o 11:49, Artur Charicki napisał: Kupie przetworniki jak w tytule oczywiście w rozsądnych pieniądzach. Proszę o kontakt poprzez prywatna wiadomość. Darowałbym sobie tego Toppinga. Stary Arcam rDac zagrał dużo lepiej, przede wszystkim bardziej naturalnie vs Topping. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 19 stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia @stach_s Widzisz, słuchałem rDaca na dwóch systemach i nigdy mnie nie zachwycał. A to klikanie podczas zmiany bitrate to tragedia. E30 na tym podwójnym AKMie miała coś co mi się podobało. Kusi mnie jeszcze Myryad Z20 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 27 stycznia Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia Nieaktualne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts