pitolo Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Witam forumowiczów. Pomóżcie żółtodziobowi z podłączeniem hegla h95 jako końcówki mocy ponieważ nigdy tego nie robiłem.Zacytuję opis "Hegel H95 ma w zakresie analogowym dwa wejścia liniowe, wejście wprost na końcówkę mocy oraz wyjście z przedwzmacniacza" To analog1 ,czy analog2 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Po kolei, co chcesz podłączyć bezpośrednio na końcówkę i dlaczego? Zacznijmy może od tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitolo Napisano 19 stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia Eversolo DMP-A6 master edition. Podobno przedwzmacniacz w nim jest dobry. Może lepsze brzmienie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia (edytowany) H95 nie ma bezpośredniego wejścia na końcówkę mocy. Analog 1 i 2 to wejścia dla źródła, np. eversolo(jako streamer ) ,CD H100 posiada takie wejście oznaczone HT( home theatre) do podpięcia amplitunera z wyjścia pre+out albo innego przedwzmacniacza np. z eversolo Pzdr Edytowano 19 stycznia przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitolo Napisano 19 stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia To może w menu ,tam widziałem możliwość zmiany właśnie ustawienia na home theatre ale nie skojarzyłem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia To dlaczego nie zaczynasz od instrukcji 🤨 pisze co widzę na tylnym panelu 🤗 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitolo Napisano 19 stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia To może w menu ,tam widziałem możliwość zmiany właśnie ustawienia na home theatre ale nie skojarzyłem ? Sorry motam się z tym forum. Dzięki za odpowiedź .W podstawowej instrukcji tego mie ma. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia (edytowany) Jeśli jest możliwość HT więc pewnie określasz które analog 1 czy 2 ma tak działać . I podstawa w Eversolo przestawić na funkcję pre i nie zapomniec sciszyc. Miałem taką ingerencję w menu w Cewek 50a i Abrahamsen v2 Edytowano 19 stycznia przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitolo Napisano 19 stycznia Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia Właśnie miałem zapytać. W recenzji ktoś ostrzegał . Jeszcze raz dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts