Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 26 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2024 Cześć, jestem jak widać po kwocie mało wymagającym ale nie znaczy że muszę kupić pierwsze lepsze zestawy Obecnie mam Tonsil ZgC-40-8-580 które odnowiłem sobie 4fun ale chciał bym coś "świeżego" Rozglądam się za jakimiś używanymi kolumnami podłogowymi - Tak kupuje niestety też oczami Jako wzmacniacz używam Amplitunera Yamaha RX-460 Dodatkowo podłączonego do TV. Źródłem jest Spotyfi lub muzyka Flac na pendrive oraz radio Słucham wielu gatunków zależy od nastroju Głównie rap więc fajnie żeby potrafiły zagrać nisko, ale też używam zestawu do oglądania filmów. Przeglądając OLX w oko wpadło mi kilka modeli i chciał bym poznać opinie osób bardziej ogarniętych w temacie niż ja 1. Elac FS 57.2 2. Elac FS 57 3. Heco Aleva 400 4. Taga TAV-606F 5. Yamaha NS-200 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 26 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2024 Zerknij na moje ogłoszenie w dziale "Giełda". Mniej znane i niezbyt popularne, ale o zaletach obudowy zamkniętej poczytaj sam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 26 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2024 2 godziny temu, Łukasz Jasiński WooCasH TECH napisał: Cześć, jestem jak widać po kwocie mało wymagającym ale nie znaczy że muszę kupić pierwsze lepsze zestawy Obecnie mam Tonsil ZgC-40-8-580 które odnowiłem sobie 4fun ale chciał bym coś "świeżego" Rozglądam się za jakimiś używanymi kolumnami podłogowymi - Tak kupuje niestety też oczami Jako wzmacniacz używam Amplitunera Yamaha RX-460 Dodatkowo podłączonego do TV. Źródłem jest Spotyfi lub muzyka Flac na pendrive oraz radio Słucham wielu gatunków zależy od nastroju Głównie rap więc fajnie żeby potrafiły zagrać nisko, ale też używam zestawu do oglądania filmów. Przeglądając OLX w oko wpadło mi kilka modeli i chciał bym poznać opinie osób bardziej ogarniętych w temacie niż ja 1. Elac FS 57.2 2. Elac FS 57 3. Heco Aleva 400 4. Taga TAV-606F 5. Yamaha NS-200 Weź swój piec i jedź odsłuchać. Tak się nie da. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 26 stycznia 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2024 2 godziny temu, 1Ender napisał: Weź swój piec i jedź odsłuchać. Tak się nie da. Pozdrawiam No już... będę jeździć teraz po całej Polsce.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts