megawatowy Napisano 1 lutego 2024 Napisano 1 lutego 2024 Witajcie, zamierzam się z zakupem z pierwszego gramofonu. Szukam raczej używanego z epoki. Gram na Cyrus One Cast (wbudowany pre gramofonowy), KEF q950. Przeglądając portale wpadł mi w oko: https://www.olx.pl/d/oferta/gramofon-technics-sl-3210-japan-super-audiofilski-CID99-IDVb5e9.html Czekam na informację jaka zamontowana wkładka i igła, biorę pod uwagę zakup innej wkładki (łączy budżet do 2k). Niestety jestem na razie laikiem w tej dziedzinie, mogę prosić o rady jak sprawdzić stan techniczny używanego gramofonu? A może ktoś z was zna kogoś zaufanego kto handluje drapakami w okolicach Poznania lub ma na sprzedaż coś fajnego? Pozdrawiam, Piotr Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 1 lutego 2024 Napisano 1 lutego 2024 12 godzin temu, megawatowy napisał: A może ktoś z was zna kogoś zaufanego kto handluje drapakami w okolicach Poznania lub ma na sprzedaż coś fajnego? Znam, podam na priv.... ;-) Odpisz, cytując
Recommended Posts