AutoPirat Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego (edytowany) Dnia 26.02.2024 o 08:09, Piotr Sonido napisał: Wiem wiecej czytam tym mniej wiem To już dawno temu stwierdził taki jeden filozof: "Im więcej wiem, tym więcej nie wiem" U mnie też był mętlik i wydaje mi się, że już wychodzę na prostą Edytowano 27 lutego przez AutoPirat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 lutego Udostępnij Napisano 28 lutego 12 godzin temu, AutoPirat napisał: To już dawno temu stwierdził taki jeden filozof: "Im więcej wiem, tym więcej nie wiem" U mnie też był mętlik i wydaje mi się, że już wychodzę na prostą Nie słyszałem tego cytatu tego filozofa ale w takim razie ze mnie też nie zły :D:P Przy obecnych E305 nie będzie to specjalnie wykorzystywane ale także jako przyszłościowy polecam jednak V6A I na Amazonie da się dorwać dobre ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts