Aoi Tsuki Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Witam, kupiłem używane kino 5.1 (denon avr 1306 + fronty wharfedale crystal 2-30+subwoofer wh208+wh 2 surround). Były właściciel fronty, surround i centralny ma ustawione na Large a crossover na 180 HZ. Czy te ustawienia są ok czy lepiej coś zmienić? Jeżeli chodzi o ustawienie odległości głośników to mam wpisać faktyczną odległość od amplitunera, czy długość kabla? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego On nie ma kalibracji rozumiem? Bo juz nie pamiętam a nie chce mi się sprawdzać. Jak jest sub to wszystkie na small. Odcięcie około 60-80 Hz. Odegłość realnie zmierz i taką ustaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 11 lutego Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 10 minut temu, Piotr Sonido napisał: On nie ma kalibracji rozumiem? Bo juz nie pamiętam a nie chce mi się sprawdzać. Jak jest sub to wszystkie na small. Odcięcie około 60-80 Hz. Odegłość realnie zmierz i taką ustaw. ok a odległości głośników od amplitunera czy odległość od miejsca odsłuchu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego od głośników do miejsca odsłuchu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Dnia 11.02.2024 o 17:25, Aoi Tsuki napisał: ok a odległości głośników od amplitunera czy odległość od miejsca odsłuchu? Kolumn do miejsca odsłuchu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts