Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry, właśnie podłączyłem moje głośniki do amplitunera Pionner vsx-424-k i podczas słuchania muzyki zauważyłem ,że mi się telefon rozładowuję więc podłączyłem go przez usb do wzmacniacza co najprawdopodobniej doprowadziło do jakiegoś przeciążenia. Oczywiście jako kompletny laik zacząłem restartować i klikać wszystkie przyciski w poszukiwaniu rozwiązania.

Z góry dziękuję za radę w sprawie tego problemu.

Napisano
5 godzin temu, Krzysztof Stariat napisał:

Dzień dobry, właśnie podłączyłem moje głośniki do amplitunera Pionner vsx-424-k i podczas słuchania muzyki zauważyłem ,że mi się telefon rozładowuję więc podłączyłem go przez usb do wzmacniacza co najprawdopodobniej doprowadziło do jakiegoś przeciążenia. Oczywiście jako kompletny laik zacząłem restartować i klikać wszystkie przyciski w poszukiwaniu rozwiązania.

Z góry dziękuję za radę w sprawie tego problemu.

Witaj na forum 😉

Co jest źródłem dźwięku?

Jaka konfiguracja ?Jakie urządzenia masz podpięte do amplitunera?

Napisano
8 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Ale co się stało?

Chyba faktycznie wpadasz w panikę za szybko.

Skąd dzweik się urywa, gdzie wraca?

Matko ale haos

Zostawiłem amplituner na noc wypięty z kontaktu co naprawiło usterkę. Nie mam zielonego pojęcia jak, ale działa. Przepraszam za zmarnowany czas.

Napisano
22 godziny temu, 77Mariusz77 napisał:

Może " heos" 😁

Hahaha no i wszystko jasne :D

13 godzin temu, Krzysztof Stariat napisał:

Zostawiłem amplituner na noc wypięty z kontaktu co naprawiło usterkę. Nie mam zielonego pojęcia jak, ale działa. Przepraszam za zmarnowany czas.

Nic się nie stało. Nastepnym razem pisz bardziej zrozumiale dla nas. To szybciej i trafniej odpowiemy.