Artur Brol Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Tak na wymiar robilem. Tutaj zdjęcie. Cena jakieś 600 euro z transportem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker1103 Napisano 3 marca Autor Udostępnij Napisano 3 marca @Piotr Sonido tak mam dzieci zwierząt nie posiadam. Patrzyłem na coś takiego. https://allegro.pl/oferta/stojaki-standy-pod-kolumny-norstone-stylum-3-biale-12177773944?bi_s=ads&bi_m=listing:mobile:query&bi_c=YWVkZGY2YzEtMTE5NC00NTM1LTk2MTItYzQzYzZmYThjMDI4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=aa83c74e-683f-4fbc-8115-f38ad5f10a7d. Tylko niewiem jak to wyjdzie z dopasowaniem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 marca Udostępnij Napisano 6 marca Dnia 3.03.2024 o 18:52, Artur Brol napisał: Tak na wymiar robilem. Tutaj zdjęcie. Cena jakieś 600 euro z transportem. Super. Dziekuję. Dnia 3.03.2024 o 20:20, Joker1103 napisał: @Piotr Sonido tak mam dzieci zwierząt nie posiadam. Patrzyłem na coś takiego. https://allegro.pl/oferta/stojaki-standy-pod-kolumny-norstone-stylum-3-biale-12177773944?bi_s=ads&bi_m=listing:mobile:query&bi_c=YWVkZGY2YzEtMTE5NC00NTM1LTk2MTItYzQzYzZmYThjMDI4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=aa83c74e-683f-4fbc-8115-f38ad5f10a7d. Tylko niewiem jak to wyjdzie z dopasowaniem Te są spoko. Norstone robi dobre standy. Solidsteel nie wywrócisz. Ale cena znacznie inna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker1103 Napisano 9 marca Autor Udostępnij Napisano 9 marca Kefy dotarły jestem już po pierwszych odsłuchu. Mogę powiedzieć że bass nie dominuje nad reszta pasma jak to było w heco jest więcej średnicy, wokale brzmią dużo lepiej. Dźwięk bliżej słuchacza co nie ukrywam bardzo mi się podoba. Dziś i jutro jeszcze posłuchamy ale myślę że wybór padnie właśnie na kef 😃 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca Super. Bardzo fajne paczki. Daj im czas. Na spokojnie posłuchaj aby Twoja decyzja była pewna. ale ja jestem za Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts