Bogusław 66 Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca Sprzedam. Schowany w szafie i się marnuje, nie używany od czasu przejścia z monitorów na pełne kolumny, został, bo? nie wiem czemu, monitory z kompletu 2+1 już dawno sprzedane, a ja nie ma gdzie tego suba wykorzystać. https://postimg.cc/gallery/tXkCbBj 2000pln Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 24 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia Odświeżam temat Pilnie sprzedam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 24 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia Widzę ze ktoś sprzedaje za 1,7 wiec moja cena za biały to 1700pln kurier po mojej stronie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 15 maja Autor Udostępnij Napisano 15 maja Odświeżam... nie to, żeby bardzo mi zależało na sprzedaży, ale u mnie to zbędny sub i się marnuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts