Romczak Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Witam, Mam pytanie jak podłączyć wzmacniacz Onkyo TX-SR 605 do Playstation4 i Playstation do projektora Optoma HD28e aby uzyskać dzwięk DTS-HD przy odpalaniu plików z USB przez Playstation4? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Masz w ampli dwa wejścia HDMI. Pod jedno z nich podepnij konsolę. Obok masz wyjście HDMI, tam podpinasz projektor. Ogólnie ampli już trochę wiekowe, 2007r. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca dzwiek dts-hd jest gwarantowany z oryginalnej plytki reszta mozliwych kombinacji zalezy od konkretnego (drogiego) odtwarzacza i (wlasciwie nagranego ) pliku na dysku usb i nie jest gwarantowana w kazdej dowolnej kombinacji sprzetowej wniosek : uzyj plyty bluray Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Dźwięk DTS-HD jest gwarantowany z każdego źródła które jest z nim kompatybilne. PS4 jest kompatybilne, amplituner jest kompatybilny, ja problemu nie widzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca a ja widze problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romczak Napisano 15 marca Autor Udostępnij Napisano 15 marca (edytowany) 27 minut temu, Butler napisał: Masz w ampli dwa wejścia HDMI. Pod jedno z nich podepnij konsolę. Obok masz wyjście HDMI, tam podpinasz projektor. Ogólnie ampli już trochę wiekowe, 2007r. Podłączone, ekran jest, dzwięk z konsoli jest ale jak chce odpalić film z USB, nagrany z DTS-HD to pisze mi że nie obsługuje, co robić? Edit: Jest może jakiś software do PS4, żeby puszczało dzwięk DTS-HD z USB? Edytowano 15 marca przez Romczak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca (edytowany) Spróbuj zainstalować VLC na konsoli. Pamiętaj że PS4 rozpoznaje tylko systemy plików exFAT i FAT32. exFAT pozwala na pojedyncze pliki większe niż 4 GB. Edytowano 15 marca przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romczak Napisano 15 marca Autor Udostępnij Napisano 15 marca 19 minut temu, Butler napisał: Spróbuj zainstalować VLC na konsoli. Pamiętaj że PS4 rozpoznaje tylko systemy plików exFAT i FAT32. exFAT pozwala na pojedyncze pliki większe niż 4 GB. Właśnie chyba nie idzie zainstalować nic opórcz tego konsolowego odtwarzacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts