rusii Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Witam Kupiłem kolumny zeus tonsil i końcówka mocy t. amp 2400. I moje pytanie jest takie. Jak podłączyć co kolwiek pod tą końcówkę np. Tv lub CD. Czy da radę czy muszę mieć oddzielny wzmacniacz i to połączyć. Bo zawsze miałem wzmacniacz, nigdy końcówki. I niewiem jak to teraz działa. Prosiłbym o wytłumaczenie jak najlepiej to zrobić lub jaki wzmacniacz do tego, żeby to zagrało. Wspomnę że interesuje mnie złożenie wieży segmentów (cd, magnetofon, tuner). Taka pasja 😃 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Oddaj końcówkę do sklepu. Kup wzmacniacz stereo. Za dużo kombinacji. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusii Napisano 19 marca Autor Udostępnij Napisano 19 marca A jaki polecasz wzmacniacz polecasz żeby to grało. Myślałem nad Yamaha ax 900. Lub coś z denona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts