helmut.. Napisano 26 marca 2024 Napisano 26 marca 2024 Cześć , Szukam dla znajomego ,towarzysza do elac debut B6.2 Wymagania : - kolumny zostają - ma być amplituner all on one z dużym wyświetlaczem ,standardowych rozmiarów Ampli z radiem internetowym, DAB - cena za używkę 1000-2500 zl (najlepiej coś koło 1500-1800 zł) - nie Yamaha , bo już Ampli Yamahy z takimi kolumnami ma jako drugi zestaw i jest zadowolony ale chciałby spróbować jakiegoś innego Ampli niż Yamaha w połączeniu z debut B6.2 - wzmak plus streamer odpada, ma być jedno pudło propozycja to Onkyo tx-8250 używka czy ten Onkyo dobrze zgrywa się z Elacami Debut B6.2 ? może coś innego z Ampli stereo możecie polecić do tych Elacow ? ps wiem ,że można lepiej tzn osobno wzmak plus streamer albo inne kolumny ale niestety założenia są jakie są i należy się ich trzymac Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2024 Napisano 27 marca 2024 Chyba szukacie po prostu potwierdzenia w wyborze wieć Onkyo 8250 nie lepiej polować na AXR 100 + Wiim mini? Uzywany? I mieć i sieć lepsza i brzmienie? Odpisz, cytując
helmut.. Napisano 27 marca 2024 Autor Napisano 27 marca 2024 (edytowany) Nie , nie szukam potwierdzenia w wyborze , pewno lepiej polować na wzmak plus wiim ale to nie moje decyzje.( Ja wiem ,że tak lepiej ale nie przekonam) Ma być all in one - jedna duża skrzynka Ps.sam mam wzmacniacz plus Chromecast audio Edytowano 27 marca 2024 przez helmut.. Odpisz, cytując
stereo-typ Napisano 28 marca 2024 Napisano 28 marca 2024 AXR100 to amplituner tylko bez funkcji sieciowych a Wiima można "wrzucić" za sprzęt i będzie widoczna jedna skrzynka Jeśli jednak z jakiś powodów nie, Onkyo brzmieniowo jest OK ale funkcje sieciowe są kulawe. Do Elaca brzmieniowo pasują amplitunery Yamaha z serii RN. Funkcje sieciowe przez aplikację Music Cast działają lepiej niż te w Onkyo. Z kolei amplitunery Denon odpadają brzmieniowo dla kolumn Elacka. Można jeszcze pomyśleć o Marantz NR1200 Odpisz, cytując
Recommended Posts