Tweeter2016 Napisano 28 marca 2024 Udostępnij Napisano 28 marca 2024 Cześć, wiem, że marka SANSUI miała i ma duże grono fanów, ja myślałem, że to jednak historia , że tej marki nie ma już na rynku. A tymczasem w jednym ze sklepów (Kutno) nadal sprzedają wzmaki tej firmy. Pojawiło się u mnie od razu pytanie czy Sansui AU-α 607XR jest wart uwagi i czy warto na niego wyłożyć ponad tysiąc "jurków"? Oto link do oferty: https://audiolandstudio.com/produkt/sansui-au-α-607xr/ Opis jest b. skromny i nie wiadomo czy to jest sprzęt nowy czy używany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 marca 2024 Udostępnij Napisano 29 marca 2024 Ale sprzedają uzywane to co w tym dziwnego? Plusem zakupu w takich miejscach jest to że dostajesz gwarancję / rekojmię na taki sprzet więc jest szansa ze jet po jakimś przeglądzie. Co do brzmienia się nie wypowiem niestety 10 godzin temu, Tweeter2016 napisał: Opis jest b. skromny i nie wiadomo czy to jest sprzęt nowy czy używany? Używany. On jest z lat 80 jak dobrze pamiętam. Końcówka lat 80. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 29 marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2024 Tak myślałem, że to używki. Natomiast czytałem na reddit że Sansui jest jeszcze sprzedawane w Japonii (jako nowe). Choć firma zakończyła działalność 10 lat temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts