Nollan84 Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia Hej, zakupiłem Denon AVC-S670H szukam jakiegoś zestawu do niego, może być 5.0, lub same podłogówki na początek, myślałem o Magnat Monitor Supreme 1002, 802 lub HECO Victa Prime 702 Czarny. Jesli chodzi o 5.0 to Taga 606 v3. Pokój w kwadracie jakieś 4,5 x5 m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nollan84 Napisano 2 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 kwietnia Widzę, że albo temat trudny, albo głupi. Padło na Magnata 802 i 102. Mam nadzieję, że jest to w miarę dobry pomysł. Przed zamknięciem tematu napiszę jak to się zgrało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P. Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia (edytowany) Ani nudny ani głupi Trzeba dać czas kolegą aż coś doradzą Jak procentowo zamierzasz wykorzystać sprzęt film/muzyka ? Jakie brzmienie ci pasuje jaśniejsze/ciemniejsze ? Edytowano 2 kwietnia przez Łukasz P. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nollan84 Napisano 2 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 kwietnia Jeśli chodzi o wykorzystanie to 40/60 na korzyść muzyki. A brzmienie to jestem pełnym laikiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P. Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia Piotrek, Butler, Panklor zapewne coś ci doradzą albo dopowiedzą odnośnie zestawu który wybrałeś. Tage 606 i 607 (Yamaha oraz Denon) używają znajomi do słuchania muzyki z streamingu i są z tego połączenia zadowoleni. Dla mnie też była wystarczająca do słuchania streamingu oraz YT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 kwietnia Udostępnij Napisano 3 kwietnia Akurat Denon nie brzmi najlepiej z seria Supreme. Z wyższymi Quantum albo Signature zdecydowanie tak. Ale Supreme gra wycofaną gorą i bardzo ciepłym dołem. Więc to połączenie daje hmmm no nieco mdły dzwięk. Victa są szybsze. Albo Quadrla Quintas 5000/6000/6500 , Argentum 6000 Każde Acoustic energy. Może zestaw na Tannoy z linii V4 albo Monitor Audio BX? To uzywane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts