GPwariat Napisano 10 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2009 witam! poszukuje jakiegos suba do 1500zl bedzie to grac w pokoju 30m,kw. mysle o JBL ES 250 P moze ktos zaproponuje cos lepszego w tej cenie? zalezy mi na dobrym basie w muzie,przednie kolumny mam slabe one beda pozniej zmieniane narazie idzie w odstawke sub pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2009 Ten JBL według mnie jest dobry, na pewno basu ci nie zabraknie, jednak czy uda ci się go idealnie skalibrować do stereo, tego ci nie mogę zagwarantować.Ewentualnie może Klipsch SUB12http://www.klipsch.com.pl/index.php5?theme...;product_id=302Nie sugeruj się tą ceną spokojnie znajdziesz za 1500zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GPwariat Napisano 10 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2009 jeszcze tej firmy nie slyszalem jak gra? u mnie w okolicy nie mam nic do odlsuch z tego suba. jest duza roznica miedzy jbl? narazie znalazlem go w cenie ok1700zl ,bede szukac dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2009 To jest tak naprawdę ciężkie do powiedzenia jak on gra, myslę, że mozna go porównać do JBL róznica jest taka, że promieniuje w podłogę, a to nie musi być dobre rozwiązanie. Powiem krótko ja bym brał JBLa, mogę nawet powiedzieć, że będę brał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GPwariat Napisano 10 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2009 czyli narazie obstane przy JBL przejzlame duzo sub itd i tak mi sie wydaje ze jbl wypada dobrze cena jakosc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GPwariat Napisano 23 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2009 wlasnie nabylem jbl es 250 p i jestem bardzo zawdowolony takze smialo moge polecic pozdr i dzieki za kazda odpowiedz! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts