pablo83gt Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia Po prostu jest i możesz sobie popatrzeć jak masz ochote. Ja tam czasem sobie zerkne jak zapuszcze cos czego dawno nie sluchalem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Cześć. Ja do tego używam małego komputerka z i3. Kupiłem gdzieś w secondhandzie. Na win 10 z opcją udostępniania plików. Pobiera to około 15-20 watów. Wetknąłem tam ssd 1tb. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia (edytowany) Po co te kombinacje jak możesz dyks do swojego routera podłączyć? ,,FRITZ!Box 4040: 4 x Gigabit Ethernet (10/100/1 000 Base-T) 1 x Gigabit WAN Punkt dostępowy WLAN IEEE 802.11ac, n, g, a 1x USB 3.0 i 1 x USB 2.0 na drukarkę i dysk zewnętrzny'' i ,,Serwer mediów udostępnia urządzeniom w sieci domowej muzykę, zdjęcia i filmy (SMB, FTP, UPnP AV)'' Edytowano 19 kwietnia przez Misio38 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Dokładnie. Tez o tym psiałem. Jeśli router ma taka mozliwosc to po temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts