NAPOLEONXD007 Napisano 13 kwietnia Udostępnij Napisano 13 kwietnia Witam mam pytanie ponieważ chciałbym zakupić głośnik do około 1500zl głośnik bezprzewodowy na jakieś wyjście lub imprezę i zastanawiałem się czy kupować JBL xtreme 4 czy są inne lepsze głośniki godne wyboru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia Dnia 13.04.2024 o 23:05, NAPOLEONXD007 napisał: Witam mam pytanie ponieważ chciałbym zakupić głośnik do około 1500zl głośnik bezprzewodowy na jakieś wyjście lub imprezę i zastanawiałem się czy kupować JBL xtreme 4 czy są inne lepsze głośniki godne wyboru Cześć, Z naszej oferty, z miłą chęcią zaoferujemy Ci https://www.tophifi.pl/glosniki-bezprzewodowe/glosniki-bluetooth/house-of-marley-get-together-2-xl.html House od Marley Get Together 2 XL - zabrzmi dostojniej i dojrzalej a niż JBL. W dodatku będzie szlachetniej wykonany bateria również będzie starczyła na dłużej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts