Kawicz Napisano 16 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2024 Witam. Ciągle jestem na etapie poszukiwań. Mam CA cxa 60 i bardzo go lubię,ale ciągnie mnie do vintage typu marantz. O dziwo nigdy go nie słyszałem (bo nie mam gdzi),ale bardzo mnie ciągnie. Dużą rolę odgrywa tu wygląd i nastrój jaki tworzy.Idealny do słuchania muzyki.Jak mają się te marantze-chodzi o modele 2225 i 2238 lub 2238B-do cxa 60. Dodam,że cxa60 jest ciut dla mnie za jasny. Słucham rocka i pop lat 80-tych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2024 No to ten Marantz nie będzie taki jasny. I powiem tak, nie jesteś pierwszą osobą która kieruje się designem w wyborze. Napisałeś aby uzyskac potiwerdzenie zakupu. wiec ja ci go dam. Idź w to. Spełnij swoje marzenia. Tylko kupuj ze sprawdzonego źrodła. To modele wiekowe. Albo niech beda po serwisie albo przegladzie albo najlepiej z jakas 2-3 miesięczną gwarancja. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawicz Napisano 16 kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2024 A czy polecił byś mi 2225 czy 2238 lub 2238B. Może jakieś inne modele. Niestety ważna jest też cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2024 Polecił bym Ci ten sprawny. Nie znam różnicy miedzy nimi. Takie pytanie to musiał byś zadać jakiemuś serwisowi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts