koragreg Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia Cześć od niedawna mam kino DENON AVR2000 i nie było problemów aż do czasu kiedy wyłączyłem je na dłuższy czas Wcześniej uruchamiając TV załączyło się kino jak należy. Wykonałem reset kina sądząc że pomoże przy ustawieniach i wszystko zaczęło pracować ok po za tym że nie załącza mi się kino gdy uruchamiam TV (tu nic nie było zmienione. Która funkcja za to odpowiada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia HDMI CEC. Spróbuj w TV zrestartować też ustawienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Tak bo on po dłuższym wypieciu z pradu zapewne zgubił ustawienia. Zrobiło się to samo co reset. Więc CEC, tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts