Aswaltullach Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Dzień dobry! Jako, że mój budżetowy Pioneer VSX-418 po kilku latach zaczyna niedomagać , rozglądam się za jego następcą. Szukam czegoś w przedziale do 2200-2500 (czyli stosunkowo niska półka). Nie jestem audiofilem, sprzęt ma na tą chwilę napędzać Polarisy 300, ale docelowo myślę o czymś bardziej rozbudowanym. pomieszczenie o kubaturze około 25m2. Znajdzie się tutaj ktoś, kto doradzi sprzęt? Wstępnie zainteresował mnie Denon AVC-670h, można go kupić w dobrej cenie ale czy to dobry wybór? pozdrawiam Państwa serdecznie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia 37 minut temu, Aswaltullach napisał: Wstępnie zainteresował mnie Denon AVC-670h, można go kupić w dobrej cenie ale czy to dobry wybór? Zdecydowanie lepiej s970 z amazonu za ok 2100. Możesz też rozważyć Yamahe V6A. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aswaltullach Napisano 26 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 kwietnia 34 minuty temu, PanKlor napisał: Zdecydowanie lepiej s970 z amazonu za ok 2100. Możesz też rozważyć Yamahe V6A. Z tego co widzę, po obecnym kursie wychodzi 2600. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Ja tam widze za 2100 w pln... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia Zdecydowanie ten 970. Bierz póki jest na niego promocja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts