mkm Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja Mam pytanie: jakim utworem rozpoczyna sie film pt Kafarnaum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja (edytowany) Autorem całej muzyki jest Khaled Mouzanar, płyta "Capernaum" jest dostępna na Spotify, zawiera 16 utworów że ścieżki dźwiękowej do filmu. Pierwszy utwór na płycie nazywa się tak samo jak film. Edytowano 5 maja przez michaudio Rozszerzenie treści Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 5 maja Autor Udostępnij Napisano 5 maja 10 minut temu, michaudio napisał: Autorem całej muzyki jest Khaled Mouzanar, płyta "Capernaum" jest dostępna na Spotify, zawiera 16 utworów że ścieżki dźwiękowej do filmu. Pierwszy utwór na płycie nazywa się tak samo jak film. Chodzi mi o fragment na poczatku przed tymi szesnastoma utworami Mouzanara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja Nie wiem, nie widziałem tego filmu. Masz możliwość odtworzenia tego fragmentu? Bodaj w google powinna być funkcja wyszukiwania nazw/autorów gdy puścisz tą muzykę wyszukiwarce w trybie głosowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 5 maja Autor Udostępnij Napisano 5 maja Próbowałem. Nie udało się. Mogę przesłać plik z dyktafonu na maila Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja Skoro google tego nie znalazł, to przykro mi, nie jestem w stanie więcej pomóc. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 5 maja Autor Udostępnij Napisano 5 maja Dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 5 maja Udostępnij Napisano 5 maja 6 godzin temu, mkm napisał: Mam pytanie: jakim utworem rozpoczyna sie film pt Kafarnaum Musisz dokładnie poczytać końcową "listę płac" czyli spis między innymi wszystkich twórców muzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkm Napisano 6 maja Autor Udostępnij Napisano 6 maja Nic tam o tym nie ma. Ale ja juz wiem. To aria Casta Diva z opery Belliniego Norma. Dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts