DoMinator Napisano 19 maja Udostępnij Napisano 19 maja Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym się dowiedzieć w jakich subwooferach harman kardon jest głośnik 12 cali? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja Pytanie jak bardzo w tył chcesz się cofnąć? I pytasz o sprzęt domowy czy samochodowy? JA pamiętam te No to one nie mają takiej wielkości. Firma te wieksze suby robiła pod logiem JBL i tu będzie ich trochę a jeszcze wczęsniej pod logiem Infinity. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMinator Napisano 23 maja Autor Udostępnij Napisano 23 maja Domowy , takie jak na zdjęciach. Sporo ich jest , skoro nie ma takich dużych to która seria najlepsza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja Czemu ograniczasz się do HK? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMinator Napisano 23 maja Autor Udostępnij Napisano 23 maja 2 godziny temu, PanKlor napisał: Czemu ograniczasz się do HK? Szczerze mówiąc słyszałem kiedyś hk w salonie u znajomych i bardzo mi się podobał dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 23 maja Udostępnij Napisano 23 maja (edytowany) 4 godziny temu, DoMinator napisał: Szczerze mówiąc słyszałem kiedyś hk w salonie u znajomych i bardzo mi się podobał dźwięk. Firma z ciekawą historią i produktami. A jak pojawia się słowo ciekawe, to nie bez powodu. Oczywiście, jak się podoba, to się tego trzymaj. Jest duża konkurencja, ale z HK, to pewniak i sprawdzone produkty. Jako ciekawostka, mają zajefajny (PIĘKNY) projektor, byłem bliski zakupu! Edytowano 23 maja przez AutoPirat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 maja Udostępnij Napisano 24 maja Lepszy dzwiek uzyskasz z REL HT 1003 czy 1205, z SVS SB1000 PRO albo 2000 PRO Ale i z subwooferów Quadrala, Bowersa, Magnata oj dużo wymieniac. Jaki masz salon i budżet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts