pawciogawcio Napisano 25 maja Udostępnij Napisano 25 maja Tak jak w tytule, chciałbym zakupić KONIECZNIE zewnętrzny DAC. Szukam najrozsądniejszej opcji w tym przedziale cenowym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 26 maja Udostępnij Napisano 26 maja 14 godzin temu, pawciogawcio napisał: KONIECZNIE zewnętrzny DAC Coś wincej napisz😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciogawcio Napisano 26 maja Autor Udostępnij Napisano 26 maja 1 godzinę temu, kn1234 napisał: Coś wincej napisz😁 Hm? No po prostu chcę zakupić zewnętrzną kartę dźwiękowa na USB w podanym powyżej przedziale cenowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 26 maja Udostępnij Napisano 26 maja (edytowany) Cześć. Jako, że dokupiłem do komputera lepsiejsze monitory aktywne też rozglądam się za jakimś zewnętrznym DAC'iem. W tej chwili rozpatruję wzmacniacz słuchawkowy IFI AUDIO Zen DAC V2 vs przetwornik C/A IFI AUDIO Zen Air DAC. Różnica w cenie to około 3 stówki. I nie wiem czy warto dołozyc więcej? Wyjście słuchawkowe konieczne i stałe wyjście RCA. Edytowano 26 maja przez WaldekA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 maja Udostępnij Napisano 27 maja Cześć, Sądzę, że bardzo dobrym rozwiązaniem dla Was, może być DAC + wzmacniacz do słuchawek Audioquest Dragonfly. Dostępny w trzech różnych pod wersjach. Zerknijcie https://youtu.be/Bls1RtzoiO4?si=knHHcvj5SUfm2GbE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 28 maja Udostępnij Napisano 28 maja Do Dragona podepnę tylko jeden odbiornik. Głośniki albo słuchawki. Do Ifi mogę podpiąć je razem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Dnia 28.05.2024 o 22:59, WaldekA napisał: Do Dragona podepnę tylko jeden odbiornik. Głośniki albo słuchawki. Do Ifi mogę podpiąć je razem. Tak, no sam musisz zdecydować do czego bardziej chciałbyś użyć DAC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Jak coś to mój topping e30 II kilkumiesięczny na sprzedaż. Zastąpił go chord qutest przy którym wstydu nie było 😉 https://m.olx.pl/d/oferta/topping-e30-ii-dac-na-gwarancji-CID99-IDZOzJx.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts