DiBatonio Napisano 4 czerwca 2024 Napisano 4 czerwca 2024 2 godziny temu, AudioTube napisał: Te same utwory na słuchawkach i w salonie brzmią inaczej. Gdybym miał zaczarowaną różdżkę to jedną rzecz na pierwszym miejscu przeniósłbym ze słuchawek do salonu. Ale aż tak inaczej? Ja mam 3 pary słuchawek i też taką różdżką chętnie bym pomieszał pewne cechy (2par) jednych słuchawek z drugimi 😉 Niestety, tak się nie da. Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 21 lipca 2024 Napisano 21 lipca 2024 A można jeszcze lepiej. 1 Odpisz, cytując
ferszcik Napisano 21 lipca 2024 Napisano 21 lipca 2024 (edytowany) Świetny wykres a w szczególności jego skala, pozwala głęboko przeanalizować tę przemianę Edytowano 21 lipca 2024 przez ferszcik Odpisz, cytując
Mikelas76 Napisano 21 lipca 2024 Napisano 21 lipca 2024 5 godzin temu, Radek Kostrzewski napisał: można jeszcze lepiej wyglada naprawde dobrze. Aż normalnie sprawdze jak to u mnie wyglada w takim szczegole 😉. tak umnie t20 Odpisz, cytując
Recommended Posts