DiBatonio Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca 2 godziny temu, AudioTube napisał: Te same utwory na słuchawkach i w salonie brzmią inaczej. Gdybym miał zaczarowaną różdżkę to jedną rzecz na pierwszym miejscu przeniósłbym ze słuchawek do salonu. Ale aż tak inaczej? Ja mam 3 pary słuchawek i też taką różdżką chętnie bym pomieszał pewne cechy (2par) jednych słuchawek z drugimi 😉 Niestety, tak się nie da. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Kostrzewski Napisano 21 lipca Udostępnij Napisano 21 lipca A można jeszcze lepiej. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 21 lipca Udostępnij Napisano 21 lipca (edytowany) Świetny wykres a w szczególności jego skala, pozwala głęboko przeanalizować tę przemianę Edytowano 21 lipca przez ferszcik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 21 lipca Udostępnij Napisano 21 lipca 5 godzin temu, Radek Kostrzewski napisał: można jeszcze lepiej wyglada naprawde dobrze. Aż normalnie sprawdze jak to u mnie wyglada w takim szczegole 😉. tak umnie t20 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts