platyniak18 Napisano 1 czerwca Udostępnij Napisano 1 czerwca Witam, mam już wzmacniacz słuchawkowy Topping DX3 Pro+. Szukam słuchawek do kwoty 1500zł. Zastosowanie 50% muzyka, 50% gry/filmy. Szukam słuchawek nausznych, zamkniętych, dobrze izolujących od otoczenia, i wygodnych, żeby można było w nich wytrzymać te 3-4h. Lubię ciepło grające słuchawki, z lekko podkreślonymi skrajami pasma. Moje typy to: 1. Monoprice monolith m1060c - tutaj obawiam się o wygodę, są dosyć ciężkie, i te wypustki na pałąku ( czytałem że niektórych potrafią uwierać) 2. Meze 99 classics - myślę że charakterystyką dzwięku by mi odpowiadały, ale boję się że będą za bardzo basowe, tzn. że bas będzie taki bardziej jak z suba, dudniący, mułowaty itp. mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodzi. 3. beyerdynamic dt 700 pro x- z wyglądu mega mi się podobają, i sprawiają wrażenie wygodnych, tylko jak się sprawdzą z dx3 pro? Nie będzie to za bardzo "płasko" grało? 4. sony mdr z7- z tego co czytam to chyba był by strzał w 10 u mnie, ale są chyba już nie do kupienia. Macie jeszcze jakieś propozycję? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Cześć Ciepło grające i wygodne słuchawki to na pewno Meze 99 Classics, ale jest to bardzo gęsto grający model. Z Toppingiem dobrze się dogadują. Warto sprawdzić też Ollo Audio S4R. Gdybyś chciał zastanowić się nad modelami otwartymi, to znajdzie się więcej opcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketrab78 Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Nie chcę zakładać nowego tematu, a mam ten wzmacniacz od kilku dni i jeszcze w pełni wszystkiego nie ogarnąłem. Jak go przełączyć w taki tryb aby wyświetlał częstotliwość próbkowania, bo u mnie caly czas pokazuje głośność w dB ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts