frogus.fx Napisano 12 czerwca Udostępnij Napisano 12 czerwca Witam wszystkich, taki mały problem, jestem posiadaczem Soundbar Polk Audio Magnifi Max SR 5.1(albo byłem) ale niestety podczas przeprowadzki zapodział się gdzieś Soundbar... zostały 2 głośniki SR1 i głośnik Mgnifi max oraz pilot. I teraz pytanie: Czy można to połączyć z czymś innym czy muszę dokupić soundbara POLK (tego samego)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 13 czerwca Udostępnij Napisano 13 czerwca Wydaje się na zamknięte rozwiązanie Polka i z niczym innym tego nie połączysz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frogus.fx Napisano 13 czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca nie doprecyzowałem chodzi o to czy muszę kupić taki sam system Polk Audio Magnifi Max SR 5.1 i mieć głośniki x2 czy każdy inny POLK to pociągnie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 13 czerwca Udostępnij Napisano 13 czerwca Myślę, że tylko helpdesk Polka może na to odpowiedzieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca Napisz do Horna, zadzwoń do i chs erwisu. To przykład kupowania jednego elementu. Myslę że powinno sięudac. Możesz tez sprobowac przez salony Denona, to ich sklepy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts