Seskomat Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Dzień dobry, wszedłem w posiadanie zestawu audio, kompletnie nie mam o tym pojęcia i jeśli ktoś poratuję radą, chętnie poznam cenę tego sprzętu, żeby mnie nie orżnęli na sprzedaży. Jak mniemam jest to zestaw Dali Zensor 7 / 1 wraz z amplitunerem i subem. 2x Duża kolumna podłogowa Dali Sensor 7 2x Mała wieszana Dali Sensor 1 Centralna Dali Sensor Vokal Dali Sub E-12 F Subwoofer Denon AVR-X2400H Sprzęt używany dość krótko, przynajmniej owy zestaw Dali Sensor. Z góry dziękuje i w razie pytań czy zdjęć jestem pod klawiaturą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca Z tego co napisałeś to zestaw 5.1 Dali Zensor... Jak to mówią, wszystko jest warte tyle, ile ktoś jest w stanie za to zapłacić, ale gdybym ja miał wystawić taki zestaw to jakieś 5.500zł, może 6.000zł myślę uczciwa cena. Można by spróbować więcej wyciągnąć sprzedając poszczególne elementy osobno, ale to jednak więcej zachodu i nie wiele większy zysk. Dużo jeszcze zależy od stanu, można pokusić się o trochę większą kwotę jeśli stan jest idealny. Czynników jest wiele, trudno wycenić sprzęt którego się nie widzi, ale jak nie sprzedaż poniżej 5.000zł to nie stracisz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts