Wojka Napisano 14 lipca Udostępnij Napisano 14 lipca Nie włącza sie , pojawia sie napis, że wymaga aktualizacji przez USB, Ściągnąłem plik 001033-0167.bin ze strony ymahy na usb, niestety urzadzenie po kiku minutach weryfikowania informuje : not found Proszę o pomoc ! Wojtek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca 10 godzin temu, Wojka napisał: Nie włącza sie , pojawia sie napis, że wymaga aktualizacji przez USB, Ściągnąłem plik 001033-0167.bin ze strony ymahy na usb, niestety urzadzenie po kiku minutach weryfikowania informuje : not found Proszę o pomoc ! Wojtek doczytaj instrukcje obslugi jakie kryteria ma spelniac dysk USB uzyty do aktualizacji firmware Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca Format Fat16 lub fat32 powinien być dla dysku usb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca Zdarzało się to już wcześniej. Znaczy aktualizacja przez sieć się nie powiodła i zawiesił się na etapie wgrywania oprogramowania. W takim razie wex pena daj go na FAT16 i próbuj. Jak nie to serwis. Masz europejską gwarancję. Ile lat ma sprzet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca Dnia 14.07.2024 o 18:59, Wojka napisał: Nie włącza sie , pojawia sie napis, że wymaga aktualizacji przez USB, Ściągnąłem plik 001033-0167.bin ze strony ymahy na usb, niestety urzadzenie po kiku minutach weryfikowania informuje : not found Proszę o pomoc ! Wojtek Witaj, Może dobrym pomysłem będzie od razu przekierowanie urządzenia do naszego serwisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts