slawek268 Napisano 15 lipca Udostępnij Napisano 15 lipca (edytowany) Cześć, użytkowałem słuchawek ATH-ANC300TW przez dwa lata jednak się zepsuły. Chciałbym kupić o porównywalnym brzmieniu - te słuchawki bardzo mi odpowiadały. Czy ma ktoś porównanie tych słuchawek do ATH-CKS50TW lub Denon PerL ? Czy może w tej cenie powinienem coś innego rozważyć ? Edytowano 15 lipca przez slawek268 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 lipca Udostępnij Napisano 16 lipca Cześć, Co prawda za trochę więcej...bo 999 zł ale za to zupełnie inny wymiar jakości produktu w stosunku do Audio Technica https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/bowers-wilkins-pi5-s2.html B&W Pi5s2. Udana, ceniona konstrukcja. Od blisko dwóch lat na rynku. Warto się im przyjrzeć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 16 lipca Autor Udostępnij Napisano 16 lipca Część, może następnym razem skuszę się na wyższe modele, może jako branża słuchałeś obu ATH-ANC300TW , ATH-CKS50TW i masz porównanie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 17 lipca Autor Udostępnij Napisano 17 lipca Dnia 16.07.2024 o 18:34, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć, Co prawda za trochę więcej...bo 999 zł ale za to zupełnie inny wymiar jakości produktu w stosunku do Audio Technica https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/bowers-wilkins-pi5-s2.html B&W Pi5s2. Udana, ceniona konstrukcja. Od blisko dwóch lat na rynku. Warto się im przyjrzeć musiałem wybrać te ATH-CKS50TW i już przyszły. Mogę od siebie powiedzieć, że są gorsze to już nie ta jakość, scena mniejsza. średnica wycofana, bas głośniejszy ale bez takiego polotu. Takie pierwsze wrażenia, może będzie lepiej. Szkoda, że nie zostały naprawione te ANC300TW reklamowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca 1 godzinę temu, slawek268 napisał: musiałem wybrać te ATH-CKS50TW i już przyszły. Mogę od siebie powiedzieć, że są gorsze to już nie ta jakość, scena mniejsza. średnica wycofana, bas głośniejszy ale bez takiego polotu. Takie pierwsze wrażenia, może będzie lepiej. Szkoda, że nie zostały naprawione te ANC300TW reklamowane. Poczekaj, dostałeś nowe słuchawki. One są jeszcze nie wygrzane. Poczekaj na efekty w przeciągu kilkudziesięciu godzin.Zauważysz dużą poprawę w każdym paśmie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 18 lipca Autor Udostępnij Napisano 18 lipca Też tak myślę, że może potrzebujemy czasu. Muszę już zostać przy nich, takie odczucia po pierwszych kilku godzinach słuchania. Plus taki że lepiej "siedzą" w uszach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca 7 godzin temu, slawek268 napisał: Też tak myślę, że może potrzebujemy czasu. Muszę już zostać przy nich, takie odczucia po pierwszych kilku godzinach słuchania. Plus taki że lepiej "siedzą" w uszach. W uchu leżą dobrze, sprawdzone niejednokrotnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts