eMBe Napisano 7 sierpnia Udostępnij Napisano 7 sierpnia Nie unoś się honorem tylko zrozum, że z gówna bata nie ukręcisz. Szukasz porady to ją dostałeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 sierpnia Udostępnij Napisano 16 sierpnia Dnia 7.08.2024 o 10:10, Artur Brol napisał: Tej czesci Twojej wypowiedzi nie rozumiem. O co tutaj chodzi? Bodwie ostatnie linijki nie były już do Ciebie Dnia 7.08.2024 o 18:16, eMBe napisał: Chodzi o to żebyś przemyślał kwestię przemeblowania ponieważ przy obecnym układzie nic tam nie ma sensu ładować. Dziekuję. Dnia 7.08.2024 o 18:54, Mateusz Kieszkowski napisał: Dobrze macie rację. Poczekać rok dwa aż małe urosną i wtedy drzwi zamuruje. Przemyśleć pod kątem systemu, po prostu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 sierpnia Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Bodwie ostatnie linijki nie były już do Ciebie Zrozumialem, chwilę po tym jak odpowiedziałem 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Kieszkowski Napisano 16 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Bodwie ostatnie linijki nie były już do Ciebie Dziekuję. Przemyśleć pod kątem systemu, po prostu. Dlatego mówię nie unoszę się honorem po prostu poczekam te co mam na ukos dałem belkę subwoofer na dole został a głośniki wiszą za kanapą. I jest okej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 sierpnia Udostępnij Napisano 19 sierpnia Dnia 16.08.2024 o 10:30, Artur Brol napisał: Zrozumialem, chwilę po tym jak odpowiedziałem 🤭 Spoko Dnia 16.08.2024 o 12:25, Mateusz Kieszkowski napisał: Dlatego mówię nie unoszę się honorem po prostu poczekam te co mam na ukos dałem belkę subwoofer na dole został a głośniki wiszą za kanapą. I jest okej Byle byś Ty był zadowolony. Twój system. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts