Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
18 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Moim zdaniem tą przestrzeń bardziej oddadzą Goldy są delikatnie jaśniejsze, ale to wciąż ocieplone granie AMT. Natomiast bas będzie pod lepsza kontrolą Gold. Tu na pewno efekt dudnienia, rezonansów pomieszczenia będzie bardziej pod kontrolą. S40 będa wymagały na pewno lepszego ustawienia. Więcej przestrzeni od tylnej i bocznych ścian. 

Obie kolumny na prawdę godne polecenia. Słuchałeś?

No właśnie nie słuchałem i liczę na jakieś podpowiedzi 🙂

1 minutę temu, Kubus72 napisał:

Rozumiem, że dźwięk będzie o level wyżej niż w APC?

Edytowano przez Kubus72
Napisano
1 godzinę temu, Kubus72 napisał:

Posłuchaj :)

1 godzinę temu, Kubus72 napisał:

Rozumiem, że dźwięk będzie o level wyżej niż w APC?

Tego nie wiem. Z Twojego opisu wynika, że miałeś problem na basie. W tym przypadku go nie będzie. 

Napisano
19 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Posłuchaj :)

Tego nie wiem. Z Twojego opisu wynika, że miałeś problem na basie. W tym przypadku go nie będzie. 

No i tutaj ewentualnie S40 bo pewnie basu będzie więcej niż w Goldach, ale u mnie max od tylnej ściany w przypadku Dynek to 20cm od wiszących za kolumnami absorbera mi.

Przed chwilą, Kubus72 napisał:

No i tutaj ewentualnie S40 bo pewnie basu będzie więcej niż w Goldach, ale u mnie max od tylnej ściany w przypadku Dynek to 20cm od wiszących za kolumnami absorbera mi.

I teraz nie wiem czy jest sens zamawianie na odsłuch Goldow czy od razu wziąć na odsłuch Dynki S40.