SkilleR Napisano 18 sierpnia Udostępnij Napisano 18 sierpnia Dzien dobry Wracam do was z prośbą. Jestem na początku swojej przygody z kinem domowym. Chciałbym w aplikacji MultiCast dodać serwer z muzyką. Nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Próbowałem doczytać coś na ten temat ale wszystko co znalazlem jest mało przejrzyste. Sama aplikacja Music Cast też jest mało intuicyjna. Prosze podpowiedzcie mi. Czy aby taki serwer dodać do aplikacji to muszę mieć stworzony własny serwer czy może to być jakaś chmura ? Może znacie jakiś artykuł na ten temat żebym mógł sobie o tym poczytać i spróbować stworzyć takie miejsce sieciowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 18 sierpnia Udostępnij Napisano 18 sierpnia https://hub.yamaha.com/audio/a-how-to/how-to-stream-music-from-your-computer/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkilleR Napisano 18 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia ok, dziękuje tego nie znalazłem, zacznę studiować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkilleR Napisano 18 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia No i jest ok, chyba nie bedzie problemu z konfiguracją. Czy mając chmurę np na OneDrive w Microsoft można też ją pod cały ten system podpiąć ? Dziękuje bardzo za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts