bojas1 Napisano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2009 Witam... Zdecydowalem sprawic sobie sluchawki... wybor padl na sennheisery hd 202 (choc to jeszcze nie przesadzone). I teraz pytanie do was, czy zetknal sie ktos z tymi sluchawkami? Jakies spostrzezenia? ewentualnie jakas propozycja zamiennika w podobnej cenie. Bo im wiecej czytam tym wiecej mam watpliwosci... na poczatku bylem przekonany... teraz coraz wiecej negatywnych opini znajduje na necie:)... wiec jak to jest?dodam tylko ze sluchawki beda sluzyc mi do sluchania muzyki (głownie elektroniczna) i troszke filmow na laptopie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2009 Lepiej zamiast czytać cudze opinie wybierz się do jakiegoś dużego sklepu i po prostu sam posłuchaj.Opiniami warto się sugerować gdy nie ma możliwości posłuchania.Ja wolę AKG syn zachwyca się swoimi sennheiserami ,tak to wygląda tylko w jednym się zgadzamy ,w sprzęcie do domu warto zainwestować w wzmacniacz słuchawkowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2009 Posłuchaj rady audioneta, ten model z uwagi na to, że jest przystępny cenowo znajdziesz w każdym MM czy Saturnie. Mi osobiście bardziej odpowiadają Sennki, niż AKG i do elektronicznej (przy okazji do filmów też) będą chyba lepsze (więcej basu).Co do wzmaków słuchawkowych to powinieneś się nad nimi zastanowić, gdyż pozwalają na znaczną poprawę dźwięku, jednak przy takim budżecie na słuchawki pewnie nie będziesz miał możliwości wygospodarownia kolejnych 200 czy 300zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2009 Zgadza się AKG pięknie się sprawdzają w klasyce .Senki w muzyce rozrywkowej pewnie dlatego to ulubione słuchawki syna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2009 posłuchaj - o ile masz taką możliwość słuchawek KOSS UR 20. Basów im nie brakuje, są zdecydowanie wygodniejsze niż HD 202. Cenowo są na tym samym poziomie. I podobnie jak 202 bez większych kłopotów można je dostać w większości MM i Saturnów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojas1 Napisano 19 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2009 okej..takze trzeba bedzie sie przejsc do MM...a jeszcze jedno pytanie. W jakie marki sluchawek warto inwestowac? a ktore omijac z daleka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2009 W tym wątku zostały wymienione trzy marki w które warto inwestować. Każda z nich ma przynajmniej kilka ciekawych modeli w przedziale do 250 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2009 Mialem mozliwosc uzytkowac te sluchawki przez jakis czas hd202. Musze stwierdzic ze nie jest to najlepsza konstukcja senkow. Po 1 bardzo nie wygodne. Uszka bola po godzinie juz .. druga sprawa to bas .... jest go tak duzo ze az za duzo . Brakuje szczegolow przestrzeni itp. Sluchawki te sa bardzo efekciarskie dla milosnikow ostrego lupania techno. Zdecydowanie polecam AKG Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2009 Cytat Co do wzmaków słuchawkowych to powinieneś się nad nimi zastanowić, gdyż pozwalają na znaczną poprawę dźwięku, jednak przy takim budżecie na słuchawki pewnie nie będziesz miał możliwości wygospodarownia kolejnych 200 czy 300zł. Swietny jest Microforum608w cenie.... okolo 100zl. Mam od wczoraj, juz nigdy nie bede sluchal z dziurki we wzmacniaczu:DCo do sluchawek jestem w pelni zadowolony z HD 215. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowhand Napisano 20 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2009 mozesz podac jakiegos linka?google nic nie mowia o tym...Maciej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojas1 Napisano 20 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2009 powiem tak... zdecydowalem sie dzisiaj kupic jednak tego sennheisera:) dalem 99zl w komputroniku... I mysle ze warto...calkiem przyjemnie graja:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Zależy do jakiej muzyki będą używane ,muszą się kilkanaście godzin "rozruszać " , posłuchałeś chociaż przed zakupem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojas1 Napisano 21 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 coniektorych posluchalem...bo strasznie maly wybor mieli w tym media markt i media expert. I faktycznie..teraz po dluzszym przesluchaniu... wydaje mi sie ze basu moglo by byc troszke mniej... wszedzie go pelno:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 jak masz możliwość posłuchaj http://www.allegro.pl/item615854395_vivanc...i_warszawa.html, senki mozna w razie czego zwrócić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojas1 Napisano 21 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Cytat jak masz możliwość posłuchaj http://www.allegro.pl/item615854395_vivanc...i_warszawa.html, senki mozna w razie czego zwrócić ? no wlasnie nie mam gdzie odsluchac tego... w mm byly ze 3 pary sluchawek... i media expercie tez ze 3.. w tym dwa easytouch:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 W MM trzy pary słuchawek trochę dziwne. Szczerze mówiąc to ja ostatnimi czasy w warszawskich oddziałach zauważam bardzo ciekawe zmiany, które rzeczywiście poprawiają jakość usług. Głównie chodzi o "odsłuchy" (troszkę prowizorzycznie, ale na al.Krakowskiej, odzielono miejsce gdzie są kolumny i można już w miarę ocenić jak to gra), dwa to ilość proponowanych słuchawek i ich marki. Niegdyś można było dostać coś za 200 może 300zł, a jak mieli coś droższego to leżało za szybką, a ostatnio jak byłem to mieli min. AKG K701, Senn HD595, Denon 2000 i parę innych, dodatkowo przy nich mamy wzmak + CD i można już się rozeznać jeśli chodzi o brzmienie różnych firm w tym samym miejscu i czasie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Zaczynają dbać o kupujących ? to duży postęp ale to chyba w stolicy .Moze bedzie tak w każdym MM , zawsze to coś niż nic . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Maciej nie bede dawal linkow bo nie jestem przedstawicielem handlowym, ewentualnie admin tej strony moze sobie tego nie zyczyc."microforum608" to produkt swietnego diyowca z innego forum o nicku piotrek608, user ten ma na koncie duze wersje Forum608 i forum608mk2(uzywki na allegro od 500 do 700zl) Obecnie produkuje microforuma, wzmak znacznie tanszy ale dobrze zrobiony (moj model gra 30 sekund po odlaczeniu z sieci;) Nie wiem jak to sie ma do innych sluchawkowcow ale trafko jest solidne. Zreszta na allegro jest opisane co jest w srodku, fotki wnetrza tez sa.Zapewne zukzuk wie o kogo chodzi. Uzyj Google, Za okolo 100zl naprawde warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowhand Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 dzieki za odp.niestety obecnie brak tego sprzetu na allegrobede szukal, choc to chyba nie problem podac klika linkow, nawet jesli to beda linki na inne fora.Przynajmniej na innych forach podaje sie linki do tego forumMaciej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Napisz do osoby ktora sprzedaje na allegro micro forum, ewentualnie na audiostereo.pl do piotrek608@pacioGDZIE TWOJE DŻEJBIELE Z AVATARA????????????/////:( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Zniknęły pewnie skoro ich nie widać, ale jak ci ich tak brakuje to może kup i postaw sobie w domu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Oj kupie dzejbiele bo w kupie sila.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts