ekroltom Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Witam, To mój pierwszy post, mam problem i nie wiem jak podłączyć aktywny subwoofer po starym kinie edifier s760d do kina, które zakupiłem niedawno jak w tytule. Nie wiem czy jest w ogóle taka możliwość podłączenia tego jako subwoofer do kina W załączniku foto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Kablem RCA z wyjścia suba z ampli (pre out sub 1) do Line In SW. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekroltom Napisano 20 września Autor Udostępnij Napisano 20 września Ok, a w którym miejscu w ampli jest sw OUT, widzę tylko 2 wejścia po prawej na dole do sw 1 i są 2 po podłączeniu nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Tutaj masz - subwoofer 1 i 2. Jak nie działa to trzeba się upewnić, że jest w amplitunerze poprawnie skonfigurowany subwoofer. Dodatkowo ustawić tego Edifiera, żeby korzystał z wejść liniowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekroltom Napisano 20 września Autor Udostępnij Napisano 20 września Ok, tak myślałem - dzięki za pomoc po kombinuje w ustawieniach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts