Piotr Sonido Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Dnia 27.09.2024 o 09:48, amatorkina napisał: Jak by były ścieżki rowerowe to być może się wybrał ale w Ścinawie Odra wylała i brak przejazdu więc trzeba by było lecieć na A4 i na około co robi się prawie 100 km No to cały dzien w obie strony. Do zrobienia. No albo jechac samochodzikiem gdzieś, no warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 30 września Autor Udostępnij Napisano 30 września 12 minut temu, Piotr Sonido napisał: No to cały dzien w obie strony. Do zrobienia. No albo jechac samochodzikiem gdzieś, no warto. Kupiłem cały set dokładając 500 zł, jest w innym temacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 września Udostępnij Napisano 30 września Ale co kupiłeś? A to nie jest Twój temat własnie opropo tego? To czemu w innym jest opisane a nie tu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 30 września Autor Udostępnij Napisano 30 września Bo tam doszło do kłótni i wymieniłem co mam... Ale jak chcesz to Ci podam. 604s2/LCR6s2/602s2 i do tego posiadam SVS12NSD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Ten sub byl swego czasu w bardzo dobrej cenie. SVS uruchomilo jego produkcje ponownie jak w ofercie byl juz SB stare ale jare Bowersy mowisz. No dobrze niech służą Ile taki set? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października @Piotr Sonido kolegi już nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 3 października Autor Udostępnij Napisano 3 października Dnia 1.10.2024 o 08:43, Piotr Sonido napisał: Ile taki set? Wyszło mnie dokładnie 2400 zł ale... reszta w nowym temacie, bo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 3 października Autor Udostępnij Napisano 3 października No i tam wdarł się błąd... to nie było s2 tylko s1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 października Udostępnij Napisano 5 października Dnia 1.10.2024 o 08:52, PanKlor napisał: @Piotr Sonido kolegi już nie ma. Właśnie tak przypuszczałem ale blokada była chyba tylko czasowa. Bo widze że znowu jest? Chyba że był tylko przez chwile? Dnia 3.10.2024 o 14:09, amatorkina napisał: Wyszło mnie dokładnie 2400 zł ale... reszta w nowym temacie, bo... Czemu nowy temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts