muwiomKamien Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Witam, czy zamontowanie tych głośników, bo są teraz na promocji: Wilson Raptor X (420 zł para) w ten sposób: będzie miało sens? Nie chcę wiercić dziur w suficie, kupiłbym jakiś uchwyt i po prostu pod kątem je zamontował na wysokości kolan słuchacza. Mają one służyć jako kanały do obsługi atmosa. Po prostu zamontowałbym je na suficie i tyle. Niektórzy polecają też montaż głośników w ten sposób i nie wiem gdzie uzyskam lepsze efekty atmos. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Tak zrób, tylko trochę szerzej bo za wąsko je narysowałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muwiomKamien Napisano 1 października Autor Udostępnij Napisano 1 października a masz do polecenie jakieś uchwyty, żeby te wilsony zamontować na tym suficie? Bo nie moge nic znalezc, a jak cos jest to za 80 zl co wyglada na chinskie albo za 300 zl co kosztuje tyle co glosniki. One duzo nie waza chyba 2,4kg jeden Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października Kilka osób montowało Atmosy za pomocą magnesów neodymowych i jeszcze nikomu nie spadły Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muwiomKamien Napisano 1 października Autor Udostępnij Napisano 1 października a na co jeszcze mozna zamontowac? bo troche nie widza mi sie te magnesy neodymowe. https://avstore.pl/uchwyty-sufitowe-do-glosnikow/neomounts-speaker-w100-uchwyty-scienne-sufitowe-do-glosnikow-para.html Patrzylem na to ale kurde cos podejrzanie tanie jak za parę. Ale no glosniki beda wazyc 1kg mniej od limitu tego uchwytu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 1 października Udostępnij Napisano 1 października (edytowany) Pr 51 minut temu, muwiomKamien napisał: a na co jeszcze mozna zamontowac? bo troche nie widza mi sie te magnesy neodymowe. https://avstore.pl/uchwyty-sufitowe-do-glosnikow/neomounts-speaker-w100-uchwyty-scienne-sufitowe-do-glosnikow-para.html Patrzylem na to ale kurde cos podejrzanie tanie jak za parę. Ale no glosniki beda wazyc 1kg mniej od limitu tego uchwytu. Przykręć aluminiowy płaskownik w pionie do obudowy od tyłu, tak aby 2cm wystawał za obrys kolumny z góry i z dołu.W tych miejscach nawierć wcześniej otwory na wkręty i przytwierdź w tych miejscach do sufitu...(kołki rozporowe) Edytowano 1 października przez Gmow1977 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muwiomKamien Napisano 1 października Autor Udostępnij Napisano 1 października Dzięki wielkie, chyba najlepsza metoda. Na pewno będzie się bardziej trzymało niż chińczyk za 60 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts