Piotr Sonido Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Dnia 19.10.2024 o 17:53, Gmow1977 napisał: AT Mają tam fora takie jak to? Z ekspertami i w miłej atmosferze ?:) Zapytam jak w programie "polacy za granicą" A planujesz kiedyś powrót? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Mają tam fora takie jak to? Z ekspertami i w miłej atmosferze ?:) Nie ,typowo kinowe jest u Niemca .I jest tam tego mnóstwo,prawdziwi pasjonaci i eksperci salek i techniki audio . Polskie fora to niestety jałowizna...Nonstop wałkowanie tego samego .Jaki sub jaki wzmacniacz, jakie kolumny .Doradcie coś do 2 -5 tyś .Zaczynają tematy ,nie kończą....I tak w kółko 🫣.A jak coś podpowiesz, to nieraz nawet nie odpiszą ...A przecież to takie piękne hobby jest. 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Zapytam jak w programie "polacy za granicą" A planujesz kiedyś powrót? Kiedyś miałem taki plan teraz bywam okazjonalnie ,spotkać rodzinę ,sprawy urzędowe ....Raczej nie ,ale nie wykluczam tego... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Dnia 21.10.2024 o 12:21, Gmow1977 napisał: Nie ,typowo kinowe jest u Niemca .I jest tam tego mnóstwo,prawdziwi pasjonaci i eksperci salek i techniki audio . Polskie fora to niestety jałowizna...Nonstop wałkowanie tego samego .Jaki sub jaki wzmacniacz, jakie kolumny .Doradcie coś do 2 -5 tyś .Zaczynają tematy ,nie kończą....I tak w kółko 🫣.A jak coś podpowiesz, to nieraz nawet nie odpiszą ...A przecież to takie piękne hobby jest. Bo my nie szukamy po istniejących już tematach. Każdy nowy zakłada swój temat. Zupelnie inne podejscie. Wiem bo w UK jak chwile byłem to był oto samo. W sensie inaczej niż u nas Dnia 21.10.2024 o 12:21, Gmow1977 napisał: Kiedyś miałem taki plan teraz bywam okazjonalnie ,spotkać rodzinę ,sprawy urzędowe ....Raczej nie ,ale nie wykluczam tego... Też tak odpowiadają Trzymaj się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts