azumaluk Napisano Czwartek o 10:22 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:22 pojawia się to informacja o mf5si jako końcówka do yamahy. a mam pytanie w druga stronę jaki amplituner do mf5si ze stereo jest bardzo zadowolony jest dokładnie jak ma być, mam kanapkę wiim ultra->topping d70 pro octo-> i mf5si , jaki amplituner do kina 5.1.2. obecnie wiim błyskawicznie przerzuca mi źródła i chciałbym rownie dobrze bylo z amplitunerem wstępnie myślałem o jakims denonie x3700 x2600 bo chyba do napędzania satelit nie musi byc z gornej pólki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Czwartek o 10:46 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:46 23 minuty temu, azumaluk napisał: wstępnie myślałem o jakims denonie x3700 x2600 bo chyba do napędzania satelit nie musi byc z gornej pólki Denony od serii X3xxx mają preouty dopiero. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Ps Napisano Czwartek o 20:48 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 20:48 (edytowany) Jestem niestety po nieudanym odsłuchu był lekki problem z internetem a sam amplituner często zrywał połączenie bt. Więc zdążyłem jedynie odsłuchać i utwierdzić się że musical m5si w połączeniu z moją yamaha rxv6a i głośnikami heco gra trochę lepiej jednak nie jest to znaczący przeskok Roksan k3 niestety był problem z połączeniem go (możliwe że sam wzmacniacz był uszkodzony bo nie wątpię w profesjonalność ludzi tam pracujących - chociaż widząc ich trzech próbujących rozwiązać ten problem zacząłem się zastanawiać czy sam bym sobie z tym poradził, troszkę szkoda bo na tym zależało mi najbardziej). Kolejny mial byc atoll in 200 niestety widocznie wkradł się mały błąd i go już nie mieli na stanie dostałem za to do odsłuchu in 300 ale po pierwsze był o wiele za drogi a po drugie w tym połączeniu (jak sam Pan sprzedający zaznaczył nie zagra w pełnej okazałości bo pre jest z amplitunera no i ograniczają go też głośniki) reasumując jestem trochę w punkcie wyjścia. Zasugerowano mi zmianę frontów na jakieś lepsze (dostałem propozycje jakie warto kupić ale nie chce póki co mówić bo chyba będę musiał założyć osobny wątek z prośbą o polecenie mi kolumn używanych do jakiejś kwoty powiedzmy do 10 tys jak dorzucę to co mam plus sprzedaż frontów aurora 1000 to może te 10 tys będę miał i będę mógł wymienić same kolumny). Rozważam również drugą opcję zostawić kolumny i kupić odrazu streamer oraz wzmacniacz żeby przy puszczaniu muzyki omijać amplituner przez co sama muzyka powinna być zauważalnie lepsza. Edytowano Czwartek o 20:50 przez Daniel Ps Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Piątek o 07:01 Udostępnij Napisano Piątek o 07:01 X3800 bo faktycznie od tej serii dopiero albo Onkyo 7100 z Dirac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azumaluk Napisano Piątek o 09:55 Udostępnij Napisano Piątek o 09:55 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: X3800 bo faktycznie od tej serii dopiero albo Onkyo 7100 z Dirac onkyo chyba nie ma preout na każdym kanale , Chyba tylko x3800 zostaje z sensownych pomysłów albo bliźniaczy marantz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts