azumaluk Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu pojawia się to informacja o mf5si jako końcówka do yamahy. a mam pytanie w druga stronę jaki amplituner do mf5si ze stereo jest bardzo zadowolony jest dokładnie jak ma być, mam kanapkę wiim ultra->topping d70 pro octo-> i mf5si , jaki amplituner do kina 5.1.2. obecnie wiim błyskawicznie przerzuca mi źródła i chciałbym rownie dobrze bylo z amplitunerem wstępnie myślałem o jakims denonie x3700 x2600 bo chyba do napędzania satelit nie musi byc z gornej pólki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, azumaluk napisał: wstępnie myślałem o jakims denonie x3700 x2600 bo chyba do napędzania satelit nie musi byc z gornej pólki Denony od serii X3xxx mają preouty dopiero. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts