eMBe Napisano 15 października Udostępnij Napisano 15 października Porównywał ktoś te dwie pary słuchawek pod kątem brzmienia? Jest jakaś znacząca różnica? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 16 października Autor Udostępnij Napisano 16 października (edytowany) No cóż. Jak to mówił Thanos. Zrobię to sam :>>> Edytowano 16 października przez eMBe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Sim Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Co to za słuchawki Philips Fidelio X2H4 ? Posiadam Philips Fidelio X2HR/00 takie jw. i DT990 600 Ohm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 16 października Autor Udostępnij Napisano 16 października Walnąłem się w nazwie. Chodzi oczywiście o X2HR/00 :>>> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października 770 tki sa bodajze zamkniete x2hr otwarte , ja porownywałemm 990 tki z x2hr i fidelio bardziej przypadly mi do gustu , napedzisz byle czym a bayery potrzebowały elektrowni ,, kup obydwie pary słuchawek i zostaw to ktore CI ODPOWWIADAJA . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 16 października Autor Udostępnij Napisano 16 października 770 miałem. Sprzedałem w końcu. Teraz mam X2HR na testach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Cześć, Jeśli jeszcze nie dokonałeś zakupu, to zachęcamy abyś zerkną na kultowy wręcz model słuchawek od Audio Technica, AD 700X https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-ad700x.html Dużo powietrza, przyjemności ze słuchania z lekką nutą ocieplenia. Sprawdź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts