nowacz1994 Napisano 15 października 2024 Napisano 15 października 2024 Hej, Szukam słuchawek bezprzewodowych do słuchania raczej w domu (90% czasu), czasem na dworze (10%). Odtwarzanie z Samsunga S23, tidal hifi. Budżet - nie chcę przeinwestować wydając kosmiczne pieniądze, audiofilem nie jestem (ale różnicę pomiędzy spotify a tidalem odczuwam, choć chyba to nietrudne ), ale z drugiej strony nie chcę za rok czuć niedosytu i szukać nowego sprzętu. Zastanawiam się czy nadal jest taka duża różnica w dźwięku pomiędzy słuchawkami dousznymi a dokanałowymi? Tak strzelam - czy za 1500 zł słuchawki dokanałowe będą równie dobrze grały jak nauszne? Jeśli nie ma różnicy to wybrałbym dokanałowe bo są jednak dla mnie najwygodniejsze. Budżet to - 1000, 1500, 2000 (prosiłbym o propozycje w tych kwotach). Pytanie czy jako nieaudiofil jestem w stanie wyczuć różnicę pomiędzy poszczególnymi sprzętami w tych kwotach? @Top Hi-Fi & Video Design @Q21 pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts