Carmion Napisano 19 października Udostępnij Napisano 19 października Witam, mam do sprzedania Roksan Caspian M2 silver. Świeże, bo z produkcji 2024r Są z UK. Mają u mnie kilka tygodni. Posiadam dwie sztuki z czego jeden grał tylko maks 5h. Posiadają gwarancję UK. Miały być używane jako bi-amp jednak przy cichym słuchaniu nie czułem różnicy. Są w idealnym stanie i nie mają ani jednej rysy. Zapraszam do zakupu wraz z odsłuchem. Cena niska. https://m.olx.pl/950770286/?bs=olx_pro_listing Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 27 października Autor Udostępnij Napisano 27 października Nowa cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 31 października Autor Udostępnij Napisano 31 października + Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts