bibik Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października Ale ja nie usłyszę bo mam obustronny niedosluch minus 20 decebeli w wysokich częstotliwościach 😁😁😁😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Skoro tak to warto zainwestować w więcej lepszych subwooferów. 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Zidoo problemy? Mam dwa od ok. roku i zero jakichkolwiek problemów, fakt po ethernet - ale tylko gęste formaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibik Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października 26 minut temu, PanKlor napisał: Skoro tak to warto zainwestować w więcej lepszych subwooferów. 😂 Mam dobre aż za i żona mnie goni 👋😁😁😁 Już kupiłem z Amazona jest u mnie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października No to teraz tylko Dirac na BF + mikrofon. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bibik Napisano 23 października Autor Udostępnij Napisano 23 października 58 minut temu, PanKlor napisał: No to teraz tylko Dirac na BF + mikrofon. Trzeba jakaś subskrypcję wykupić? Mógłbyś mi podpowiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Kupujesz licencję na stronie Diraca do swojego amplitunera. Tutaj pewnie będzie jakaś promocja na black friday. Kupujesz mikrofon UMIK-1. Potem robisz kalibrację i się cieszysz z lepszego dźwięku. Chociaż Audyssey XT32 też daje niezłe rezultaty. Tak tylko podpowiadam z czego możesz skorzystać bo sama zmiana amplitunera dla video nic Ci praktycznie nie wniesie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Są koledzy , którym Dirac nie podchodzi . Obcina , to tu , to tam Program jest mądrzejszy od Twoich preferencji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października 22 godziny temu, PanKlor napisał: Żaden streaming, oprócz Bravia nie daje dźwięku HD. Apple TV nie potrafi TrueHD nawet z lokalnym źródeł. Mocno zastanawiałem się czy nie kupić tego pudełka ale właśnie to je wyeliminowało. A szkoda bo cena na poziomie Zidoo, gdyby łykał gęste ścieżki to byłby chyba najlepszy player na rynku (wprawdzie trochę zamknięty w porównaniu do tych Androidowych pudełek ale myślę, że zdobyłby uznanie osób które chcą czegoś więcej niż streaming). No tez mi się tak wydawało. Dlatego osobiscie zrozumiałem Twoj komentarz. 22 godziny temu, bibik napisał: Mi chodzi o sygnał video cały czas a jestem autorem postu, audio to mi wystarczy takie jakie jest muzyki nie słucham tylko filmy, zidoo też mam, bardzo niestabilny, problemy z siecią są ci chwilę, otwarty system operacyjny jest w nim bardzo niedopracowany No ale filmów nie masz w HD. To wiesz ile tracisz? Różnica jak miedzy Twoim topowym OLEDem z Samsungiem 720p 10 lat do tyłu. Rozumiesz? 21 godzin temu, bibik napisał: Ale ja nie usłyszę bo mam obustronny niedosluch minus 20 decebeli w wysokich częstotliwościach 😁😁😁😁 A no to od razu tak trzeba było. Ok. To co za różnica co masz. Byłe głośno. Cervin Vega. I gramy. Szkoda Denona. 19 godzin temu, maciek72 napisał: Są koledzy , którym Dirac nie podchodzi . Obcina , to tu , to tam Program jest mądrzejszy od Twoich preferencji Jedyna osoba która to mówiła to Gargamel. A okazało się że kalibrację robił źle albo nie dokończył. Druga sprawa to że o każdym produkcie audio mowi że jest do D. Serio bierzemy takie informację pod uagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts